Main Page Sitemap

40 procent korting ns


40 procent korting ns

prettige wereld.". "Als je ouder artiest is, daar wil je niet tegen opboksen. "Ik ben blij dat het klaar.". Vervolgens is er onder 2500 reizigers een praktijktest geweest met NS Dalvrij en Weekendvrij. Weekend Vrij wil gebruiken, betaald deze 20,- per maand. Prijs geldig van 1/2/2019.e.m. Dat gold al voor de ochtendspits, uitgezonderd in de zomermaanden. Inmiddels zijn de nieuwe abonnementen ook geldig bij de regionale vervoerders. .

Anouk heeft naarmate ze ouder wordt steeds meer moeite met liveoptredens. Gezondheidsnet maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Ofwel: 3540 per jaar.

Ofwel 1140,- per jaar. . "Vroeger was het net iets anders. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van Gezondheidsnet relevante aanbiedingen van Gezondheidsnet te doen. Maar dan moeten ze wel echt muzikaal zijn, want anders: sorry.". Aanvankelijk waren de abonnementen allén bij de NS te gebruiken, maar na een aantal maanden werden ze ook geldig bij de regionale vervoerders Arriva, Veolia, Connexxion en Syntus. De bestaande voordeelurenkaart wordt vanaf 1 augustus niet meer aangeboden. Uw Opel Verdeler geeft u graag de meest recente informatie over de productspecificaties in uw land.40 procent korting ns

Neem dan een Altijd Voordeel abonnement en krijg voor een lage prijs per maand altijd 40 procent korting op je treinreis.
In 1979 voerde.
NS de, nS -Kortingkaart.
Deze bood alle dagen en uren 50 korting op enkele reizen, 40 op retours en 25 op week- en maandabonnementen.


Sitemap