Main Page Sitemap

Beeld en geluid experience korting


beeld en geluid experience korting

korting voor Beeld en Geluid Experience. Gratis, museum Beeld en Geluid Hilversum, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid bezit én van de grootste audiovisuele archieven van Europa met meer dan een miljoen uur aan opnames van Nederlandse radio, televisie, film en muziek. De volgende kaarten en passen zijn beschikbaar in Hilversum: Museumkaart, CJP-pas. Daar wordt een van de grootste audiovisuele archieven van Europa onderhouden. Daarnaast is het ook een leuk, interactief museum vol televisiehelden, leuke fragmenten en leerzame experimenten: de Beeld en Geluid Experience. Aan de rand van het Hilversumse Media Park vind je een soort enorme, kleurrijke blokkendoos. Vooral sinds Media Ukkie Land geopend is, een speciaal paviljoen voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar en hun ouders. De Experience is opgedeeld is verschillende paviljoens. Zo vertelt het ene paviljoen hoe radio, televisie en internet de wereld verkleind hebben en leer je in een ander paviljoen alles over de gespannen verhouding tussen politiek en journalistiek. In de experience kun je bovendien urenlang genieten van je favoriete tv-programma's.

Beeld en geluid experience korting
beeld en geluid experience korting

De 5 leukste paviljoens in de Beeld en Geluid experience. Aan de hand van fragmenten over gebeurtenissen van vroeger en nu wordt de haat-liefdeverhouding ontrafeld. Zo neem je bijvoorbeeld je eigen videoclip op en presenteer je zelf het nieuws. En wie heeft er invloed op? Beeld en Geluid Experience. In het paviljoen Macht en media leer je over de gespannen verhouding tussen politiek en journalistiek. Leuk voor jong en oud! Over het museum Beeld en Geluid. Behalve de vaste tentoonstelling is er ook een tijdelijke tentoonstelling te bekijken. Laat je in deze tentoonstelling verwarren, ga zelf aan de slag, speel het nieuwsspel en kom uiteindelijk nieuwswijzer naar buiten. Het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum is in de eerste plaats het archief voor alles wat er op de Nederlandse radio en televisie uitgezonden.

7,- korting op Beeld en Geluid Experience CJP Korting voor Beeld en Geluid Experience in Hilversum De Beeld en Geluid experience Beeld en Geluid

Ns kaartjes kopen met korting, Reizen met korting, Inventum kortingscode,


Sitemap