Main Page Sitemap

Hof van eckberge korting


hof van eckberge korting

voorstaande is de hulphond. Huisdieren, zoals honden, worden niet toegelaten in onze accommodatie en in ons buitenterrein. Komt u.00 uur lasergamen, dan betaalt u geen entreekosten. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt altijd de entreeprijs. Dan betaalt u slechts 5,- voor het lasergamen! Vraag bij de receptie naar de beschikbaarheid.

hof van eckberge korting

U parkeert bij Hof van Eckberge altijd gratis! Hof van Eckberge is niet aansprakelijk voor verlies van, schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen. Handige wetenswaardigheden, het is bij ons niet toegestaan om eigen meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen. Hof van, eckberge - Home Facebook. Kinderen t/m 12 jaar dienen áltijd de entreekosten te voldoen. Zakelijke mogelijkheden, hof van Eckberge is dé zakelijke evenementenlocatie met bijzondere vergader- en congresfaciliteiten, geschikt voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsfeestjes, produktpresentaties, beurzen en evenementen tot. Let op:.00 uur is de minimale huurtijd 55 minuten per baan. Klik hier voor een overzicht van de geldende vakantieweken en feestdagen. Kinderen t/m 15 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te zijn. Deze ranja bevat 0 suiker, 0 calorien en is glutenvrij. De huurprijs van de bowling is exclusief de geldende entree.

Wel kunt u, indien beschikbaar, kostenloos gebruik maken van én van onze drie hondenkennels. Lasergamen is mogelijk vanaf /- 7 jaar en onze lasergame is rolstoeltoegankelijk. Lasergamen, tot.00 uur 4,- per heat van 6 minuten (per persoon).


Sitemap