Main Page Sitemap

Huttenheugte zwemmen prijs


huttenheugte zwemmen prijs

Huttenheugte kan je lekker zwemmen, maar ook de golven trotseren in het golfslagbad of ervaar de spannende wildwaterbaan. De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals de wildwaterbaan, glijbanen, stroomversnelling, 25-meter bad en golfslagbad. Kids watergames, voor de kids is er altijd water plezier in Aqua Mundo. Februari 2019 Z maart 2019 Z april 2019 Z mei 2019 Z februari 2019 Z maart 2019 Z april 2019 Z mei 2019 Z alles bekijken.

huttenheugte zwemmen prijs

Ook op de momenten dat het zwem snack arrangement niet wordt aangeboden kunt u de standaard entree tickets reserveren. Aqua Mundo organiseert toffe waterspelletjes, onder- en boven water. Aqua Mundo Erperheide organiseert leuke watergames, zowel onder als boven water. Heerlijk baantjes trekken in het 25-meter zwembad. Met aquarobics train je onder water al je spieren. Voor de kleine bezoekers is er een kinder-doe-bad met allerlei verrassende elementen. Aquarobics, begin de dag fit en vrolijk met 30 minuten Aquarobics. Het is niet alleen goed voor de spieren en de conditie, het is ook nog eens erg leuk omdat alle oefeningen op de maat van de muziek uitgevoerd worden. Het is altijd mogelijk om in de snackbar apart wat te bestellen. Het is een intensieve training voor je buik, billen en benen.huttenheugte zwemmen prijs

Winterklaar met warme kleding van. Bekijk ook de voordeelagenda 2017 En als deelnemer van. Olifanten, neushoorns giraffen, Alpaca s en leuke thema-eilanden.


Sitemap