Main Page Sitemap

Korting plaswijckpark


korting plaswijckpark

Actueel Winterwijck in Plaswijckpark Het wintert in Plaswijckpark! Station Rotterdam Centraal bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het hotel.

Wij hebben de leukste en meest originele kinderuitjes in Rotterdam voor u gevonden en op onze site geplaatst. Groepskorting, groepen vanaf 20 personen krijgen korting op de standaard entreeprijs van 12,95 en betalen slechts 10,35 per persoon. Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Praktisch Suggesties Rotterdam (0 beoordelingen) Bungelland Rotterdam is een leuke overdekt speeltuin, waar van alles te beleven is voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

korting plaswijckpark

Het oude Luxor theater en Corso Casino bevinden zich direct naast het hotel en in de directe omgeving bevinden zich.a. Maritiem Museum Rotterdam, miniworld Rotterdam, glowGolf Capelle-Rotterdam, familiePark Plaswijckpark. Verder bieden wij ook vele kinderuitjes in Rotterdam met korting aan. Bekijk ook zeker het prachtige kerstdorp. Bovendien zijn er voorstellingen in het theater! Kenmerken van Plaswijckpark, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Groep kinderen, Familie (jong en oud Kinderfeestjes, Speeltuinen, Dierentuinen, Attractieparken. Dus kleiner dan een groot pretpark, maar het is z'n geld dubbel en dwars waard. Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland. Het is de ideale verblijfplaats voor zowel zakenreizigers als toeristen.korting plaswijckpark

Met de Rotterdampas kun je of énmalig gratis naar binnen in Plaswijckpark of 50 korting op een jaarabonnement kiezen.
Besluit je op de dag van je gratis entree om toch een abonnement af te sluiten dan verrekenen wij uit coulance ook hierop de Rotterdampas korting.

Treinkaartjes korting september 2019
19 btw korting mediamarkt apple


Sitemap